Winterwonderland 2021

Gepubliceerd op 16 februari 2021 om 09:30

De afgelopen dagen was het magisch in Nederland. Alles was bedekt met sneeuw en we konden zelfs onze schaatsen uit de kast halen! De afgelopen dagen heb ik net als vele anderen genoten en geniet ik in mijn eerste blogpost nog even na.

Ik vind het belangrijk om proberen te genieten van alle dingen in het leven en overal positief tegenaan te kijken. Hoe ik dit doe? Elke dag schrijf ik 3 dankbaarheidspuntjes op. Probeer het maar, het werkt echt!

In mijn blog deel ik mijn lievelings-/geluks- en dankbaarheid-momentjes met jullie. De eerste blogpost trap ik af met wel een heel bijzonder moment die we allemaal hebben mogen meemaken! 

Zondagochtend werd ik wakker, net als elke ochtend keek ik even uit mijn raam om wakker te worden. Tot mijn verbazing was het dus echt zo, alles was bedekt met sneeuw! Ik kon het dus ook echt niet laten om meteen mijn camera aan de oplader te doen om later die dag op pad te gaan om foto's te maken.

Maandag besloot ik om een oproepje op mijn Instagram te doen. Ik had zoveel zin om foto's te maken in de sneeuw en ik had ook nog eens vrij die dag. Vrij snel reageerde er een stel met veel enthousiasme die een uurtje later voor mijn lens stonden. Ondanks de kou zijn er mooie en dierbare herinneringen vastgelegd op een plekje nog geen 4 minuten bij mijn huis vandaan. Normaal gesproken zou ik hier nooit foto's maken. Nu het bedekt met sneeuw was leek dit me ineens de perfecte plek.

Niet veel later stonden mijn lieve zusjes en Johanna ook voor mijn lens.

Als ik moest kiezen was het schaatsen toch echt wel mijn favoriet in de afgelopen dagen. Wie mij goed kent weet dat schaatsen een van mijn lievelings is. Helaas had ik niet alle 4 dagen dat ik op het ijs te vinden was mijn camera mee, toch heb ik wat mooie plaatjes kunnen schieten.

Dit was alweer het einde van mijn allereerste blogpost! Ik ben erg benieuwd naar jullie reactie hierop. Hebben jullie ook zo een mooie week gehad?

Liefs, Studio MJ


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Nadine
6 maanden geleden

Mooie foto's ❤