BOEK | Kleine tekens van hoop

Gepubliceerd op 18 februari 2021 om 13:00

Begin 2020 kreeg Corine overal pijn, even later vielen haar spieren een voor een uit. Die zelfde avond ging het ook erg slecht met haar ademhaling. Na 10 maanden mocht Corine eindelijk weer naar huis, nu nog herstellende van haar dwarslaesie.

Corine houdt tegenwoordig af en toe haar blog bij hoe het is om te leven met een dwarslaesie. (https://corinevanslooten.blogspot.com) Na het lezen van het eerste deel raakte dit mij. Samen hebben wij dit boekje ontworpen om haar verhaal te vertellen. In dit boekje zijn 2 illustraties te vinden die ik ook ontworpen heb. Een van de illustraties zijn te vinden in deze blogpost. 

Ik vond dit een bijzonder project die ik met veel liefde heb mogen doen. Zelf ben ik heel benieuwd wat jullie van het boekje vinden. Wil je hier meer over lezen? De opbrengst van de boekjes gaat naar Corine voor haar (toekomstige) hulpmiddelen.

De boekjes worden verkocht voor €4,50 per stuk en kunnen besteld worden door een DM naar Corine te sturen. Via deze link is haar Instagram account te vinden: www.instagram.com/corine_van_slooten

 

Liefs, Studio MJ


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.