A summer story

Gepubliceerd op 1 maart 2021 om 10:00

A summer story is een collectie die gebaseerd is op mijn favoriete seizoen: de zomer! Met deze collectie zetten wij een nieuwe stijl neer die je vaker gaat zien bij Studio MJ. Via Instagram namen wij jullie mee in onze ontwerpfase en lieten we jullie ook keuzes maken. Deze collectie is gemaakt door Studio MJ, door en voor jou.

Eigenlijk wist ik het thema meteen al: zon, zee en strand. Laatst heb ik nog heerlijk kunnen uitwaaien op het strand in Castricum, waar je tot rust kan komen en alle Covid-19 voor even kan vergeten. Dit gevoel willen wij jou graag meegeven met onze nieuwe collectie. Daar komt de naam 'A summer story' ook vandaan. Met deze collectie geven wij een gevoel mee, maar jij ontwerpt je eigen verhaal.

 

Van alle gemaakte illustraties hebben wij verschillende producten ontworpen voor jong en oud. Ook hierin hebben we jou gevraagd wat voor producten je graag zou willen zien, al jullie antwoorden hebben we meegenomen. Hieronder zijn alle producten te vinden van onze collectie.

 

Vandaag 1 maart, is het nationale complimenten dag. Wij willen jou graag bedanken voor je support, ook al is het alleen maar als je deze blog leest, ons volgt op Instagram of een bestelling hebt geplaatst. Dankjewel dat wij ons gewaardeerd voelen en dat we kunnen blijven doen waar wij gelukkig van worden! Om jou te bedanken hebben we naast deze producten hebben wij een desktop organizer ontworpen die jij gratis kan downloaden! Hiermee kun jij op je bureaublad alle bestanden en mappen organiseren (en georganiseerd houden). Deze gratis download is voor de maand maart, als jullie het leuk vinden, maken wij elke maand een nieuwe!

Hieronder is de desktop organizer gratis te downloaden. Veel plezier ermee!

Desktop Organizer - Maart
Afbeelding – 4,4 MB 65 downloads

Wij zijn natuurlijk (super)benieuwd wat jij van de nieuwe collectie vindt. Laat je een reactie achter?

 

Liefs, Studio MJ


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.