April doet wat ie wil

Gepubliceerd op 8 april 2021 om 11:00

Een nieuwe maand is aangebroken. Na wat zomerse en winterse verschijnselen in de afgelopen dagen heb ik besloten om weer een nieuwe blog voor jullie online te zetten! In deze blog staat er weer een gratis download voor jullie klaar en heb ik een aankondiging over een nieuwe dienst.

Laten we eerst beginnen over mijn nieuwe dienst: social media templates. Ik merk dat veel (beginnende) bedrijven om mij heen veel moeite hebben om content te creëren en niet weten hoe ze hun merk het beste op de markt kunnen laten zien. Daar hebben wij een oplossing voor bedacht!

Met onze op maat gemaakte templates (sjablonen), maak jij binnen 2 minuten zelf posts voor social media die je merkbeleving versterken. Je krijgt een pakket met 2- 10 unieke templates. Deze ontwerpen wij samen met jouw branding en huisstijl. De templates zijn flexibel in gebruik en hebben een vaste structuur. Verander eenvoudig zelf de teksten en/of foto's, exporteer de visual en deel het op social media.

Om de maand april te beginnen, heb ik eer een nieuwe desktop organizer voor jullie! Deze keer niet 1, maar 2 verschillende. De vorige maand kreeg ik zo veel leuke berichtjes binnen dat ik heb besloten om elke maand eentje voor jullie te maken.

Desktop Organizer April (kleur)
Afbeelding – 18,6 MB 61 downloads
Desktop Organizer April (zw)
Afbeelding – 15,0 MB 63 downloads

Liefs, Studio MJ


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.