Social media freebie

Gepubliceerd op 10 april 2021 om 13:00

Yes, er staat weer een gratis download voor jullie online! In mijn vorige blog vertelde ik over mijn nieuwe dienst (social media templates).  Met deze templates, maak jij binnen 2 minuten zelf een post voor op social media. Verander zelf eenvoudig de foto's of tekst, exporteer het als afbeelding en deel het op social media.

Om jou kennis te laten maken met mijn nieuwe dienst, heb ik speciaal voor jou deze templates ontworpen. In de bovenstaande afbeeldingen zie je een aantal van de templates. Door op deze link te klikken, nodig ik jou uit om in deze templates te kunnen werken. Het enigste wat jij hoeft te doen, is een gratis account aanmaken bij Canva. Daarna kun je gemakkelijk de teksten en afbeeldingen naar wens aanpassen, exporteer het als afbeelding en plaats het als post op social media! 

 

Fijn weekend!
Liefs, Studio MJ


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.