Castricum aan zee

Gepubliceerd op 22 februari 2021 om 10:00

Een plek in de duinen aan het strand en de zee, ga ik wandelen en neem ik mooie momenten mee.

Begin februari ben ik samen met mijn vriend in Castricum geweest. Ondanks het slechte weer heb ik erg genoten van alle mooie dingen om me heen. De wandelingen op het strand en in de duinen waren zo rustgevend en mooi dat ik daar wel voor altijd zou willen blijven. Ik bedacht me hoe het zou zijn om tussen het strand en de duinen in te wonen. Een ding wist ik wel: ik zou dan gaan surfen! Dit is iets wat ik op mijn bucketlist heb staan.

 

Later vond ik dit mooie gedichtje op Google die ik mooi vond passen bij deze blogpost:

Dit is een van mijn nieuwe favoriete plekken! De volgende keer dat ik hier terug kom ga ik surfen, wandelen en opnieuw genieten van het mooie natuur. Hopelijk zijn dan alle winkels en restaurants weer open, dat zou het bezoek zoveel leuker maken. Voor nu hadden wij ons eten besteld bij Buuv's take away (www.bijdebuurvrouw.nl), ondanks dat het al een beetje afgekoeld was, was het erg lekker!

Deze blogpost laat ik maar even kort. Precies zoals mijn bezoek in Castricum, de avond na dat ik weer thuis was begon het te sneeuwen, Hier heb ik eerder een blogpost over geschreven, heb je die al gelezen?

Liefs, Studio MJ


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.