3+

JAAR ERVARING

20+

PROJECTEN

20+

NOTITIEBOEKJES

About Studio MJ

Studio MJ is een jonge, creatieve studio opgericht in 2019 door Mary-Jo Post. Wij houden ons bezig met grafisch vormgeving, illustraties en fotografie. Door dit allemaal samen te combineren helpen wij ondernemers naar een volgend niveau.

Ook houd ik me veel bezig met nieuwe ontwikkelingen en trends rondom het vormgeving gebied. Door de afwisselende opdrachten in mijn werk verveel ik me nooit en blijf ik alle opdrachten met veel plezier, kennis en creativiteit uitvoeren.

Voor wie mij al langer kent, weet dat ik altijd alles vastleg. Of dit nu is met mijn telefoon of mijn camera. Ik zorg ervoor dat ik aan het eind van de dag terug kan kijken op waardevolle momenten. Voor mij persoonlijk hebben foto's dus echt een onbetaalbare waarde en geniet ik keer op keer bij het terugkijken van deze momenten. Omdat ik weet hoe belangrijk ik het vind om deze herinneringen te hebben is dit ook een van mijn kernwaarden bij Studio MJ. 

Certificaten

Contact

Op afspraak ben je welkom om langs te komen. Of dit nu is voor een nieuwe opdracht, je vragen hebt of misschien alleen even bij wil praten.