Ik neem een beetje Vlieland mee

Gepubliceerd op 9 augustus 2021 om 17:00

Na een heerlijke zomervakantie is het werk en school weer begonnen. Dit (school)jaar ga ik mijn opleiding afronden hierdoor neem ik iets minder opdrachten aan. Deze week ben ik begonnen bij mijn nieuwe stagebedrijf waar ik mijn 'bedrijfsproeve' ga doen. Om nog een beetje in het vakantiegevoel te blijven leek het me leuk om een aantal plaatjes met jullie te delen uit mijn vakantie op Vlieland. Naast de fotografie ben ik deze vakantie ook bezig geweest met video, deze komt later online!

Ik neem een beetje Vlieland mee, zoveel als ik kan dragen. Deze zin komt uit een gedicht die wordt achtergelaten in het zand door de Vliehors-Expres. De Vliehors Expres maakt tochten over de Vliehors, een indrukwekkende zandvlakte van 20 vierkante kilometer in Vlieland. Op het strand ben ik op zoek gegaan naar de mooiste schelpen en een beetje zand. Zo is een beetje Vlieland in mijn koffer meegegaan en krijgt een mooi plekje in huis.

Bij aankomst vanaf de boot zagen we een leuk restaurantje Gestrand, hier hebben we 2 keer heel lekker gegeten. Elke ochtend kochten we ons ontbijt bij Bakkerij Westers, het was hier elke ochtend zo druk dat er een grote rij voor de deur stond. Ondanks het wat koudere weer was het een heerlijke vakantie.

Op onze laatste dag deden we een zeehondentocht, gingen we midgetgolfen en fietsten we nog wat rond op het eiland. Er lagen honderden zeehonden op de zandplaat.

Binnenkort plaats ik een video over mijn vakantie naar Vlieland. Bedankt voor het lezen!

Liefs,
Mary-Jo


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.