LOVE

The beginning of a journey.

Voordat we beginnen met de shoot, lopen we eerst even rond op de locatie. Zo kan ik kennis met jullie maken en kijken hoe jij en je partner met elkaar omgaan. Ik wil jullie liefde voor elkaar vastleggen en in een spontaan moment vangen. Daarom doe ik mijn best om jullie het gevoel te geven, dat ik er niet ben. Kies als locatie een plek waar jullie iets mee hebben. Denk bijvoorbeeld aan de plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben.

 

Investering

LOVESHOOT // PAKKET 1

De loveshoot vindt plaats op een locatie naar keuze. Weten jullie geen locatie? Ik denk graag met jullie mee! In dit pakket zitten 15 digitale foto's naar keuze, stuk voor stuk zorgvuldig bewerkt. Nabestellen van foto's of producten is mogelijk.

Eenmalig €75,-
of 3x €25,- per maand

 

LOVESHOOT // PAKKET 2

De loveshoot vindt plaats op een locatie naar keuze. Weten jullie geen locatie? Ik denk graag met jullie mee! In dit pakket zitten 20 digitale foto's naar keuze, stuk voor stuk zorgvuldig bewerkt. Inclusief 1 A3 print op luxe fine-art papier. Nabestellen van foto's of producten is mogelijk.

Eenmalig €90,-
of 3x €30,- per maand

 

LOVESHOOT // PAKKET 3

De loveshoot vindt plaats op een locatie naar keuze. Weten jullie geen locatie? Ik denk graag met jullie mee! In dit pakket zitten alle geselecteerde digitale foto's, stuk voor stuk zorgvuldig bewerkt. Inclusief fine-art fotoalbum 15x15 cm, 5 spreads (10 pagina's). Nabestellen van producten is mogelijk.

Eenmalig €150,-
of 3x €50,- per maand