Stralende ogen, liefdevolle blikken en een prachtige ronde buik. Je kunt gerust zeggen dat je zwangerschap één van de meest bijzondere periodes is in je leven. Dit is een prachtig moment om voor eeuwig vast te leggen.  Als fotograaf adviseer ik meestal om een zwangerschapsshoot vanaf 30 weken te laten maken. Rond die tijd is je buik al vrij aanwezig en ben je als het goed is nog redelijk fit! 

Wist jij dat wij ook een newbornshoot kunnen verzorgen? Hierbij is het ook mogelijk om een combideal te nemen voor een zwangerschap en newbornshoot!

 

_

PRICING & PACKAGES

Pakket 1

De zwangerschapshoot vindt plaats op een locatie naar keuze. Weten jullie geen locatie? Ik denk graag met jullie mee! In dit pakket zitten 15 digitale foto's naar keuze, stuk voor stuk zorgvuldig bewerkt. Nabestellen van foto's of producten is mogelijk.

€65,-

Pakket 2

De zwangerschapshoot vindt plaats op een locatie naar keuze. Weten jullie geen locatie? Ik denk graag met jullie mee! In dit pakket zitten 20 digitale foto's naar keuze, stuk voor stuk zorgvuldig bewerkt. Nabestellen van foto's of producten is mogelijk. Inclusief 1 A3 print op luxe fine-art papier. Nabestellen van foto's of producten is mogelijk.

€95,-

Pakket 3

De zwangerschapshoot vindt plaats op een locatie naar keuze. Weten jullie geen locatie? Ik denk graag met jullie mee! In dit pakket zitten 25-30 digitale foto's naar keuze, stuk voor stuk zorgvuldig bewerkt. Nabestellen van foto's of producten is mogelijk. Inclusief fine-art fotoalbum 15x15 cm, 12 pagina's. Nabestellen van foto's of producten is mogelijk.

€135,-