Book // Gratitude journal

Een boek vol invulpagina’s, quotes en notitieruimte om al je gedachten op te schrijven. Een boek die je helpt dankbaarder in het leven te staan en te genieten van de kleine dingen. Een boek voor thuis op tafel, om bij je te dragen, om vol te schrijven en terug te kijken vol dankbaarheid.

 

Vanaf begin deze week is het boek gelanceerd en te koop bij https://graceandus.com/shop/product/graceus-journal

 

About the case

De afgelopen weken heb ik samen met Esmée gewerkt aan het Grace&Us Journal van @anoukmsmuldersHet Grace&Us Journal is opgemaakt in de aangeleverde branding van Grace&Us, we hebben gebruik gemaakt van haar kleuren en lettertypes. Na heel wat uren onderzoek heb ik invulpagina's geschreven die je helpen om dankbaarder te worden in het leven en steeds meer te genieten van de kleine dingen. 

Naast de invulpagina's vond Anouk het belangrijk dat er veel notitieruimte in de journal was om van alles in op te kunnen schrijven. Verder is het boek gevuld met mooie bemoedigende quotes die allemaal te maken hebben met het thema dankbaarheid.

Een paar technische feitjes

De cover is gemaakt van TOILE DU MARAIS linnen, met goudfolie druk. De journal heeft luxe, beschrijfbare pagina's met een dikte van 100 grams.

 

Hieronder zijn een aantal pagina's te vinden uit het Grace&Us Journal.

Reactie plaatsen

Reacties

Marina
2 jaar geleden

Dit boek heeft mij echt geholpen om mijn leven op ritme te krijgen heel erg bedankt🫶

thijmen
2 jaar geleden

Dit boek raad ik zeker aan voor iedereen die iets meer oorde in zijn leven wilt