Social media templates

Met onze op maat gemaakte sjablonen, maak jij binnen 2 minuten zelf posts voor social media die je merkbeleving versterken. Je krijgt een pakket met 2- 10 unieke templates. Deze ontwerpen wij samen met jouw branding en huisstijl. De templates zijn flexibel in gebruik en hebben een vaste structuur. Verander eenvoudig zelf de teksten en/of foto's, exporteer de visual en deel het op social media.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van eerder gemaakt werk.

Gebr. Korf

Voor Gebr. Korf zijn wij eerst aan de slag gegaan met productfotografie, deze hebben wij later toegepast in de visuals voor het social media account van Gebr. Korf. Door gebruik te maken van de afwisseling tussen een afbeelding en tekst krijgen ze een opvallende feed met een professionele uitstraling. 

ARO Fashion Gear

Samen met een aantal studenten van mijn opleiding kregen we de opdracht om te gaan werken voor ARO Fashion Gear. In plaats van aangeleverde beelden van de kledingmerken, zijn wij aan de slag gegaan met eigen fotografie. Dit vinden wij persoonlijker op de klant over komen in plaats van beelden te delen die meerdere kledingwinkels delen. Voor ARO hebben wij een eigen filter ontworpen, zo kunnen ze deze op elke foto toepassen en creëren ze een eenheid in de feed. Ook wilden ze graag af en toe grafische elementen voorbij laten komen.